Forside Nyheder

Amazon giver Jean-Claude Van Damme-serie grønt lys

-

jean-claude-van-johnson-600x410Så har Amazon været igennem sin sædvanlige afstemningsproces blandt brugerne og har i år fundet tre serier, de vil sætte i produktion.

De er alle tre halvtimes-komedier.

Annonce:

Den ene er ’Jean-Claude Van Johnson’, en serie, hvor den legendariske kampsports-filmstjerne spiller en parodi på sig selv, der i virkeligheden viser sig at være undercover-agent, der kæmper for at redde verden fra bad guys. Idéen er, at han hele tiden har heddet Johnson til efternavn – ’Damme’ var bare noget han brugte som et dæknavn, når han foregav at være filmstjerne for at dække over sine aktiviteter.

Derudover har Amazon også give grønt lys til ’The Tick’, der er en parodi på de mange superhelte-serier og -film, vi ser i disse år. Den er baseret på tegneserien af samme navn, som Fox forsøgte at lave til en tv-serie i 2001 med meget lidt held ifølge Variety. Nu prøver Amazon så. Serien handler om en revisor, der lever i en verden, hvor superhelte er helt normale og accepterede i samfundet. Han har dog ikke selv superkræfter, men da han opdager, at hans by i virkeligheden er ejet af en superskurk, som alle tror er død, går han i alliance med superhelten The Tick for at komme ondskaben til livs.

Endelig er Jill Solloway, der står bag Amazons hidtil største hit, ’Transparent’, også tilbage med en ny serie. Den hedder ’I Love Dick’ og bag den lidt tvetydige titel gemmer der sig en komedieserie om et par, der bor i en venstreorienteret, kunsterisk flække i det konservative Texas, og problemer, de har deres ægteskab. De spilles af Griffin Dunne og Kathryn Hahn, og deres ægteskab bliver vendt endnu mere op og ned, da de møder Dick, der spilles af Kevin Bacon.

Serierne kommer ud i 2017.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.