Forside Nyheder

Apple aktiverer Twitter-konto før iPhone-event

-

appletwitterHvis man er Twitter-bruger, kan man måske få lidt ekstra ud af Apples næste, store event.

Det ser nemlig ud som om, iPhone-eventen på onsdag kunne få hen og blive live-tweetet af Apple selv.

Annonce:

Apple har nemlig netop aktiveret deres Twitter-konto, og taget i betragtning, at alle deres konkurrenter tweeter flittigt, burde det ikke være nogen stor nyhed.

Når det alligevel er bemærkelsesværdigt, er det fordi Apple har haft Twitter-kontoen siden 2011, men at den har ligget fuldkommen død i fem år. Apple havde end ikke skiftet profil- og baggrundsbillede på kontoen.

Det betød samtidigt, at alle andre, der inkluderede @Apple i deres tweets med ris eller ros, mere eller mindre gjorde det for døve ører.

Men nu har Apple sat profilbillede og baggrundsbillede på Twitter-profilen. Profilbilledet er blot det kendte æble-logo, men baggrundsbilledet er billedet af de ufokuserede lys, der også dannede baggrund for invitationen til onsdagens Apple-event. Der er derfor god grund til at tro, at Apple vil gøre et eller andet med deres Twitter-konto på onsdag – f.eks. live-tweete.

De har dog ikke tweetet noget som helst endnu.

Apple-koncernen har generelt ikke været særligt gode til det med Twitter, til trods for, at de potentielt kan nå mere end 313 millioner brugere på den måde. @iTunes på Twitter har ikke sendt noget ud siden november sidste år

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.