Forside Produkter Gadgets

DJI klar med lille foldbar drone til rygsækken

-
DJI Mavic Pro
DJI Mavic Pro

Den nye DJI Mavic Pro kan både optage i 4K, og følge dig automatisk, ligesom sin storebror Phantom 4. Men den fylder ikke meget i rygsækken når du skal på ferie.

Med sine 740 gram er den nye DJI Mavic Pro en spændende nyhed fra DJI, der er kendt for deres Phantom droner, som gjorde droner til hvermandseje.

Annonce:

DJI Mavic blev præsenteret på en pressekonference i dag, som kunne ses live på YouTube, og som var bygget op på samme måde som Apples pressekonferencer.

Den ny DJI Mavic kan streame live video fra afstande på op til 5 km., og streamingen kan ske direkte til Facebook og Youtube i op til 1080p opløsning.

 

 

Hvis man selv vil optage video, så kan man optage i op til 4K/30fps, eller optage billeder i 12 megapixel i Adobe DNG RAW format.

Dronen har også sportsmode, hvor du kan flyve op til 65 km/t., og så kan man købe videobriller, der gør at man kan følge sin drone, og se dens flyvning som pilot.

Prisen på DJI Mavic Pro starter ved 749 USD uden fjernbetjening, og man kan købe en bundle, hvor man får drone, fjernbetjening, ekstra batteri, oplader samt rygsæk for 1.299 USD.

I Danmark er DJI Mavic Pro set til 8.999 kr.

Den nye drone kan bestilles fra i dag, og leveres fra medio oktober.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.