Forside Nyheder

Der følger 8 spildemoer med PlayStation VR

-

driveclubvrNår PlayStation VR kommer på gaden i næste måned, kan man spille i Virtual Reality med det samme.

Sony havde i forvejen meldt ud, at grunden til at PlayStation VR først dukker op langt senere end f.eks. Oculus Rift er fordi, firmaet ville være sikre på at der var spil nok fra starten.

Annonce:

Men ud over de spil, man kan købe, som vil understøtte VR, så komme der 8 spil med i kassen, når man køber brillen. Det er dog primært demo-versioner af større spil, heriblandt VR-hits som EVE: Valkyrie og VR-versioner af PlayStation-hits som Driveclub (bill.)

Spildemoerne kommer på en disk, så det er næsten ligesom i gamle dage, når man købte et computerspil-blad og gik hjem og satte cd-rommen i pc-tårnet. Der er ikke i blogposten fra Sony nogen forklaring på, hvorfor de vælger denne old-school løsning.

Hos The Verge spekulerer man i, at Sony på den måde håber på ikke at overbelaste PlayStation-netværket, når alle de nye PlayStation VR-ejere kommer online.

PlayStation VR kommer på gaden 13. oktober.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.