Forside IFA IFA 2016

Fra fremtidsarkivet 2022: YouSee klar med selvhenter TV

-
YouSee Selvhenter TV. Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk
YouSee Selvhenter TV. Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

 Satire: Denne nyhed er fiktiv. 

Efter den store succes med at flytte kunder over på “Selvhenter Radio” tilbage i 2017, der er YouSee nu klar med den ultimative tv-pakke til danskerne.

Der tilbage i år 2017 lykkedes det YouSee at slukke for FM Radio, ved at udlevere stueantenner til radiolytterne på kabel-tv, og det var med til at skabe den nødvendige ekstra plads hos YouSee. En plads der efterfølgende kunne benyttes til mere og hurtigere bredbånd.

“Produktet ‘Selvhenter Radio’ blev et vendepunkt for os og vores produkt-portefølje”, fortæller Peter Strømmeglad fra YouSee til recordere.dk, og fortsætter:

“Ved at vi lod det være op til kunderne selv at skaffe deres ønskede FM radio-kanaler, så blev det hele ulige meget nemmere for os”.

Det førte jo senere til omlægningen af musiktjenesten der blev til ‘Selvhenter Musik’ efterfulgt af filmtjenesten ‘Selvhenter Film’.

Her i år 2022, fem år efter premieren på hele selvhenter-ideen, der blev indledt med netop stueantenner til FM Radio, er YouSee så endelig klar til det sidste dødsstød overfor det tidligere kabel-tv.

 

2832-teledan-ant.jpg

 

Selvhenter TV

Her per 1. februar 2022 lanceres produktet ‘Selvhenter TV’.

“Vi slukker for alle tv-kanaler på YouSee kabel-tv”, lyder det fra Peter Strømmeglad til recordere.dk, og fortsætter:

“Men alle får tilbudt en stueantenne kvit og frit, så de selv kan hente tv-kanalerne ned fra æteren. Det er et helt nyt koncept som vi forventer os meget af.”

Med YouSee Selvhenter TV skabes der igen ekstra plads i kabel-tv nettet, som herefter vil bestå af 100% bredbånd.

“Det bliver skønt at slippe af med den klods om benet som de digitale tv-kanaler endte med at være”, fortæller Peter Strømmeglad, og han fortsætter:

“Nu er det ligesom et mere rent produkt vi kan tilbyde. Vil kunderne have HDR eller 8k TV, så kan de bare selv hente det”.

Se også: YouSee droppede FM radio i 2017 og udleverede stueantenner istedet.

 

 Satire: Denne nyhed er fiktiv (pånær stueantenner til radio på kabel-tv, den er god nok) 

 

Annonce