Forside Nyheder

Hulu vil lave originalt indhold i VR

-

huluvrDe store, amerikanske streamingtjenester konkurrerer hårdt på originalt indhold.

Det gælder også Hulu, der dog nu tager et skridt, der går lidt ud over det sædvanlige. De tager nemlig hul på Virtual Reality-fremtiden med to nye serier, der er lavet i samarbejde med Huffington Posts VR-afdeling, HuffPost RYOT.

Annonce:

Man skal dog ikke forvente en stor dramaserie á la ‘The Path’ eller ‘11.22.63’ , som Hulu tidligere har haft succes med, i VR. Til at starte med bliver der tale om en komedieserie og et nyhedsmagasin. Og Hulu har kun bestilt fem afsnit af den førstnævnte og 10 afsnit af den sidstnævnte serie.

Nyhedsmagasinet kommer til at hedde ”The Big Picture: News In Virtual Reality” og ”Virtually Mike and Nora” bliver navnet på komedieserien, der altså begge kommer til at køre i Hulus VR-app, der f.eks. findes til Samsung GEAR VR.

Man vil kunne se nyhedsmagasinet hver anden uge, og det vil have HuffPost RYOTs Bryn Mooser som vært, mens stjernerne, der lægger navn til komedieserien er Nora Kirkpatrick og Mike O’Brien.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.