Forside Nyheder

Hvæser din iPhone 7 ad dig?

-
iPhone 7 Plus (foto: recordere.dk)
iPhone 7 Plus (foto: recordere.dk)

Børnesygdomme er efterhånden uundgåelige, når der lanceres nye flagskibs-smartphones.

Det gælder naturligvis også for Apple og deres nye iPhone 7 og 7 Plus. Den første, der er dukket op af slagsen lader til at være af auditiv karakter.

Annonce:

Der er simpelthen kommet meldinger fra brugere rundt omkring på nettet om, at både iPhone 7 og iPhone 7 Plus udsender hvæselyde, når de bliver presset lidt hårdt på CPU’en.

Det er ikke noget, vi har oplevet i den test, Recordere lige nu er i gang med af iPhone7, men f.eks. har Stephen Hackett fra podcast-netværket Relay FM og bloggen 512px tweetet om støjen på sin iPhone 7 Plus. Han har endda optaget lyden og har lagt den ud på YouTube, som du kan se og høre herunder.

Læs også: Minitest: iPhone 7 Plus

Darell Etherington fra TechCrunch (der tidligere har lavet PR for Apple) har haft samme problem, tilsyneladende lige efter, telefonen var kommet ud af kassen.

IOS-udvikleren Marco Arment siger, han har fået masser af rapporter om hvæselyde fra iPhone 7, så det er åbenbart ikke kun plus-modellen, den er gal med.

Hackett fik i øvrigt det svar fra AppleCare, at han skulle gå ned i Apple-butikken og få smartphonen byttet, hvilket vil tage op til en uge på grund af den meget lave lagerbeholdning af iPhone 7 Plus-modeller.

Hvis du har fået fingre i den nye iPhone og den hvæser ad dig, så giv endelig lyd i kommentarsporet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.