Forside Nyheder

Jabras nye trådløse øretelefoner har pulsmåler indbygget

-

Jabra Elite Sport LockUpDanske Jabra fortsætter med at udvikle nye headset-produkter.

De er nu sprunget på den totalt trådløse trend, og har lavet et sæt Bluetooth-øretelefoner, der ud over at spille musik, naturligvis også kan fungere som headset til telefon-opkald. Det var jo på det marked, Jabra i sin tid etablerede sig.

Annonce:

Jabra Elite Sport, som modellen hedder, har fire mikrofoner ombord, som headsettet selv skifter rundt imellem for at sikre den bedste lyd, når man foretager et opkald.

Men Jabra har også fået plads til en pulsmåler i headsettet, der kan sende informationer til en app på din smartphone. På den måde kan du såvel måle din præstation, som ordne et par opkald og lytte til musik, når du er ude at løbe, cykle eller træne på anden vis.

Man burde også kunne svømme med dem i ørerne,  hvis man ikke dykker for meget, for Elite Sport er vandtæt ned til en meters dybde i 30 minutter. Den megen teknologi gør dog, at man ikke skal forvente at bruge Elite Sport til musiklytning på lange flyture. De holder kun til tre timers samtale eller musiklytning.

Man kan dog lade dem op ved blot at lægge dem i det medfølgende etui, der kan levere seks timers ekstra opladning. Jabra Elite Sport lander i butikkerne til oktober og kommer til at koste 1.999 kroner.

Annonce:
Forrige artikelTechnics SL-1200 vender tilbage
Næste artikelDette VR-headset har det hele ombord
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.