Forside Produkter HiFi & Surround

Libratone lancerer egen serie af høretelefoner

-
Libratone Q Adapt headphones
Libratone Q Adapt headphones

Danske Libratone er klar med sin egen serie af hovedtelefoner med aktiv støjreduktion. Serien hedder Q Adapt, og er klar i butikkerne i oktober.

Q Adapt serien kommer både med in-ear og on-ear hovedtelefoner, og hvor den ene er med Bluetooth er den anden med lightning stik, så det er iPhone only.

Annonce:

 

CityMix er Libratones justerbare aktive støjreduktion

Daglige brugere af høretelefoner ved alt for godt, at det ikke altid er tilstrækkeligt blot at tænde eller slukke den aktive støjreduktion. Med den nye CityMix™-teknologi, der er integreret i Libratones Q Adapt høretelefoner er det nu muligt at justere den aktive støjreduktion.

Med CityMix™ kan du for eksempel sætte støjreduktionen til level 5, når du skal lukke alt støj ude i det åbne kontormiljø, og omvendt vælge level 1 eller 2, når du går rundt i byen og gerne vil kunne høre lidt af lyden fra omgivelserne.

Libratones CEO, Jan McNair, beskriver den nye teknologi som den ultimative, personlige lydoplevelse, uanset hvor du er:

“Det hjælper ikke altid bare at skrue op for lyden, når der er en masse larm omkring dig. Nogle gange kan du ikke høre lyden ordenligt, selv om du har skruet helt op for lyden. Og selv hvis du kan, er det ikke godt for dine ører. Omvendt kan fuld støjreduktion være direkte farligt. Når du bevæger dig rundt i byen, er det vigtigt at kunne høre, hvad der foregår omkring dig, så du kan reagere hurtigt og undgå ulykker. Med CityMix™-teknologien er det nu for første gang muligt at få god lyd og aktiv støjreduktion, uanset hvor du befinder dig.”

 

Libratone Q Adapt headphones
Libratone Q Adapt headphones

Q Adapt In-Ear høretelefoner

Libratones nye Q Adapt In-Ear høretelefoner er blandt nogle af de første i verden med Lightning stik, specielt udviklet til alle iPhone og iPad-modeller med Lightning indgang. Ved at anvende Lightning indgangen bliver det muligt at sende en klar, digital lyd og samtidig undgå at have en batteriboks hængende på ledningen, som typiske In-Ear høretelefoner med støjreduktion har.

“Justérbar, aktiv støjreduktion på et In-Ear-produkt uden ekstra batteriboks er intet mindre end en revolution. Det giver meget mere frihed og mobilitet – og mulighed for at sætte lyden endnu mere fri,” siger CEO Jan McNair.

Ledningen til Q Adapt er lavet af et særligt Libratone-tekstil og har indbygget mikrofon til at tage imod opkald og bruge hjælpefunktionen Siri. Ørestykkerne er lavet af formstøbt gummi for at optimere lydoplevelsen og er mere komfortable end normale In-Ear høretelefoner med støjreduktion:

”Mange In-Ear høretelefoner med aktiv støjreduktion er designet til at blive proppet godt ind i øret. Det kan blive ret ubehageligt og endda skade øret,” forklarer Jan McNair. “Vores høretelefoner har et ergonomisk letvægts-design, der sidder naturligt i øret. Derfor kan du uden problemer bruge dem mange timer ad gangen.”

Produktinfo

Q Adapt In-Ear høretelefoner fås i fire farver: Elegant Nude, Cloudy White, Stormy Black og Rose Pink. Ørestykker i tre forskellige størrelser medfølger for at sikre maksimal komfort. Q Adapt kan forudbestilles på libratone.com fra september og vil være i butikkerne i løbet af oktober.

Vejl. udsalgspris DKK 1.399

 

Libratone Q Adapt headphones
Libratone Q Adapt headphones

Q Adapt On-Ear høretelefoner

Libratones nye Q Adapt On-Ear trådløse høretelefoner forbindes direkte til alle slags Bluetooth-enheder. Kombinationen af integreret mikrofon i letvægts-ørepuder og ergonomisk design gør høretelefonerne perfekte til allround heldagsbrug. Touch-panelet, hvor du styrer CityMix™, playback og opkald, er ligeså brugervenligt, som Libratones øvrige kollektion er anerkendt for. Det er også via touch-panelet, du styrer Libratones unikke Hush-funktion. Med Hush-funktionen kan du med en enkelt håndbevægelse dæmpe lyden og fjerne den aktive støjreduktion, så du let og hurtigt kan høre omgivelserne uden at tage høretelefonerne af.

En anden særlig og helt ny teknologi i Q Adapt On-Ear høretelefonerne er sensorer, der registrerer, når du tager høretelefonerne af. Når høretelefonerne bliver taget af, pauses musikken, og den aktive støjreduktion slukkes for at spare på strømmen. Høretelefonerne er desuden udstyret med Bluetooth + 1, så to brugere med Q Adapt kan dele musik fra samme enhed.

 

Produktinfo

Q Adapt On-Ear høretelefoner fås i tre farver: Elegant Nude, Cloudy White og Stormy Black. Analogt kabel medfølger som backup, hvis Bluetooth ikke er tilgængeligt. Q Adapt kan forudbestilles på libratone.com fra september og vil være i butikkerne i løbet af oktober.

Vejl. udsalgspris DKK 1.899

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.