Forside Nyheder

Microsofts næste Xbox kører spil i ægte 4K

-

scorpioDer var en del, der blev skuffede, da PlayStation 4 Pro langt om længe kom ud og ikke kunne de 4K-ting, de havde håbet på.

Dels kan den ikke afvikle 4K UHD Blu-ray-skiver, dels er de fleste såkaldte 4K-spil på PS4 Pro opskaleret fra 1080p.

Annonce:

Microsoft har dog allerede leveret en spilkonsol, Xbox One S, der kan klare den første af de to opgaver. Og nu lover de, at deres næste spilkonsol kommer til at kunne køre spil i ægte, native 4K.

Den næste spilkonsol går lige nu under navnet Project Scorpio, men den kommer dog nok til at hedde noget med Xbox, når den lander om lidt over et års tid. Den er sat til at ramme det amerikanske marked op til jul næste år.

Når det sker, vil de spil, der kommer fra Microsoft selv, alle kunne køres i ægte 4K. Det siger Microsofts Shannon Loftis til avisen USA Today.

Naturligvis bliver der ikke givet nogle løfter omkring andre udgivere, men for Microsofts vedkommende skulle der altså være ægte 4K-spil på skærmen allerede fra dag ét med den nye spilkonsol.

Microsoft teasede allerede 4K-funktionaliteten, da de viste Project Scorpio frem første gang ved E3 tilbage i juni. Men der er altså ikke blevet lovet noget om selve spillene før nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.