Forside Produkter Mobil

Nyt billigt teleselskab sigter mod gratis mobiltelefoni

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Mobilselskabet Tjeeps ambition er at tilbyde danskerne billig telefoni uden at gå på kompromis med kvalitet, indhold og service.

Mød Danmarks nye teleselskab: Tjeep

tjeep

Annonce:

De vil gerne tilbyde billig telefoni uden at gå på kompromis med kvalitet, indhold og service.

 

”Markedet for smartphones og telefoni er modnet markant de seneste år. Forbrugerne går ikke længere op i teleselskabets navn eller brand, og god dækning eller indhold er i sig selv ikke nok. Kunderne efterspørger i stedet billigere løsninger. Derfor har vi lanceret Tjeep, der kan tilbyde danskerne den billigste telefoni på markedet”, fortæller Kim Damkær, adm. direktør i Tjeep.

Med det billigste abonnement på blot 39 kr/måned kalder de sig danmarks billigste, men ambitionen på sigt er at komme endnu længere ned.

 

Målet er gratis telefoni

Målet – visionen – er på sigt at kunne tilbyde danskerne gratis telefoni.

”Vores ambition er at rykke grænserne for, hvad mobiltelefoni bør koste, og et lavprisselskab er ikke længere ensbetydende med dårlig service eller et kompromis med kvaliteten – tværtimod”, fortæller Kim Damkær.

Tjeep arbejder derfor på forskellige forretningsmodeller, så man snart kan tilbyde endnu billigere og endda gratis telefoni. Samtidig vil indhold blive valgfrit og noget man kan tilkøbe til sit abonnement.

Tjeep kører på Telenors / Telias net.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.