Forside Nyheder

Se iPhone 7 blive forsøgt smadret på 8 forskellige måder

-

techraxTechRax er en ukrainsk YouTuber, der har gjort det til sit speciale at smadre teknologi.

Han må have både forbindelser og pengepung i orden, for mens resten af verden presser pengepungen og står i kø for at købe en iPhone 7, har han fået fingre i flere eksemplarer. Som han så prøver at smadre på forskellig vis, så vi andre slipper for at prøve dens grænser af.

I en række videoer, han har lagt op på YouTube over de seneste dage, giver manden iPhone 7 en behandling, ikke ret mange andre ville forsøge sig med.

Han tester dens vandtæthed ved at smide den i vand…som er kogende. Han sænker den ned i flydende kvælstof. Han smadrer skærmen med en hammer. Han giver den en omgang i mikrobølge-ovnen. Han laver en klassisk tabe-test. Han molestrerer den med en skarp kniv. Han fryser den endda ned – i en Coco-Cola-isblok.

Og næsten 7,5 millioner gange har nogen set ham løse problemet med det manglende hovedtelefonstik på den hårde måde – med en boremaskine.

Kig selv med herunder.

 

 

 

 

 

Annonce