Forside Nyheder

Snart kan du følge familien Magnussen på TV

-
Følg familien Magnussen på Kanal 5 senere på året. (foto: Discovery Networks)
Følg familien Magnussen på Kanal 5 senere på året. (foto: Discovery Networks)

Er du til motorsport, så er der ingen tvivl om at du ved hvem Jan Magnussen er. Og kanal 5 viser dig snart hvad der foregår bag kulisserne hos Familien Magnussen.

’Familien Magnussen’ er historien om en familie med ét stort fælles hjerte, der banker for motorsport. Det er historien om sammenhold og fælles drømme, for i familien Magnussen kan ingen undværes, når en hektisk kalender med op mod 300 rejsedage om året skal gå op med børn og dagligdag.

Annonce:

For første gang nogensinde inviterer Jan Magnussen og hustruen Christina ’Chrisser’ Magnussen nu et tv-hold med bag kulisserne og giver seerne et helt unikt indblik i livet omkring en racerkører. Kanal 5 har helt eksklusivt fået lov til at følge med på tætteste hold, både når Jan er på arbejde for Corvette Racing i USA, og når han kæmper for sit eget spirende motorsportsprojekt. Det er Jan, som konstant jagter resultater på verdens racerbaner, mens Chrisser knokler for at holde hus, børn, hund og kat derhjemme. Det er fortællingen om en familie, som har viet deres liv til motorsport på topplan.

 

Jan Magnussen (foto: Discovery networks)
Jan Magnussen (foto: Discovery networks)

Jan Magnussen er en af verdens mest vindende racerkørere. Han tog sit første verdensmesterskab som 14-årig, og siden har han kørt alt fra Formel 1 til Le Mans og vundet fire sejre i det berømte 24-timersløb. Christina ‘Chrisser’ Magnussen er designer, fotograf, mor og selvstændig med succesfuld webshop, der forhandler motorsports-merchandise. Sammen med børn, fædre, svigermødre, søskende, barndomsvenner, mødre, naboer og stedfædre er alle med, hvad enten Jan kæmper på de amerikanske racerbaner for Corvette Racing eller på de danske baner for sit eget team, Magnussen Racing Experience.

Og familien holder sammen – i medgang og modgang. For ingenting kommer let, og slet ikke motorsport, hvor succes både måles i sejre og i sponsorindtægter. Familien Magnussen er netop en familie, som har kæmpet sig frem på vilje og talent. Som med hårdt arbejde, hjerteblod og imponerende passion har skabt fundamentet for drømmen om et professionelt motorsportsteam, der ikke kun kan vise resultater på de danske racerbaner, men også internationalt.

Premieredato på programmet er endnu ikke annonceret.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.