Forside Produkter Connected Home

Sonos klar med software 6.4

-

Sonos IFA 2016 - 006

Sikke en aften. Udover nye iPhones og nye Playstations, så er der også kommet en opdatering til Sonos.

Den nye software hedder Sonos 6.4, og har mange nye funktioner. Her er en oversigt over de nye funktioner.

Funktioner

Tryk for at afspille

Tryk på en sang på din telefon eller tablet, så starter den med det samme. Det er ikke nødvendigt at vælge Afspil nu eller Afspil som næste. Styrer du Sonos fra en computer? Dobbeltklik for at afspille.

Nonstop til næste nummer
Start hvilken som helst sang fra et album, en playliste eller din kø. Når den slutter, fortsætte Sonos omgående med det næste i nummerlisten.

Det nye køsystem
Der er lavet lidt om på måden, du tilføjer sange til din kø. I stedet for at trykke direkte på en sangtitel for at åbne dine lyttemuligheder, skal du trykke på de tre prikker (***), der nu vises til højre for den. Så kan du vælge Afspil nu, Afspil som næste, Tilføj til kø/Føj til bagerst i kø … det er op til dig.

Ekstra beskyttelse af kø
Hvis du beslutter at afspille noget nyt, efter du har redigeret din kø, vil appen spørge dig, om du vil afbryde og gemme køen, som den er, eller fortsætte og afspille alligevel.

Hurtigere adgang til Afspil alle og Bland
Disse valg vises nu øverst i Album- og Playliste-skærmbillederne. Tryk på Afspil alle for at høre hele nummerlisten fra start til slut. Træt af det samme igen og igen? Tryk på Bland alle for en vilkårlig blanding.

Enklere at gruppere rum
Ønsker du at sende playlisten fra stuen ud i køkkenet? Hvis du vil spille forskellige sange i forskellige rum, vil appen sørge for, at du sender den rette sang til det rette rum. På den måde stopper din musik aldrig.

Tryk tre gange for at afspille igen med det samme.
Tryk på afspil/pause-knappen på din højttaler tre gange for at genstarte den forrige sang i din kø. (Hvis du har en af de nye play:5-højttalere, skal du blot swipe til venstre over berøringsknapperne. Samme resultat.) Bemærk: Tre tryk fungerer med din kø, men ikke når du lytter til radiostationer.

Systemkrav
Sonos 6.4 understøtter de følgende OS-versioner:

Android: Android 4.0 og højere (visse funktioner kræver højere versioner af Android)
iOS: iOS 8 og højere (visse funktioner kræver højere versioner af iOS)
macOS: 10.9 og højere
Windows®: Windows 7 og højere
Advarsel: iOS 6-brugere
Apple-enheder, der kører iOS 6, inklusive iPhone 3GS og iPod Touch (4. generation), kan ikke håndtere Sonos 6.4.

Advarsel: Delvist understøttede controllere
Ved installation af 6.4 vil Sonos-controllere på disse operativsystemer blive delvist understøttede controllere:

Android: 2.2, 2.3, og 3.x
Windows: XP og Vista™
macOS: 10.7 (Lion) og 10.8 (Mountain Lion)
Delvist understøttede controllere kan stadig browse, søge og afspille musik. Men de vil ikke længere være i stand til at udføre mindre hyppige opgaver, som opsætning af Sonos-komponenter, tilføje nye tjenester eller ændre rummets equalizer-indstillinger.

Annonce