Forside Indhold og distribution Film

TDC vil lancere Blockbuster i hele Norden

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Det TDC ejede Blockbuster skal være nordisk. Det fortæller Casper Hald, der er ansvarlig for Blockbuster. Det kræver dog en ny platform de ikke selv vil udvikle.

Casper Hald fortæller i en nyhed på PR Newswire, at TDC i samarbejde med ThePlatform lancerer en ny OTT løsning udviklet af TV App Agency.

Premieren skal være snart, og Blockbuster lægger ud med over 8.000 titler i det nye Blockbuster.

“Vi udviklede vores første version af Blockbuster in-house, men efter et år i det danske marked, har vi accepteret at vi er nødt til at alliere os med industrieksperter for at lave en løsning som skalerer robust”, fortæller Casper Hald fra TDC Group.

Det nye samarbejde skulle bringe Blockbuster til endnu flere platforme i hele norden. Hvilke platforme er dog ikke nævnt.

Neil Berry, som er Vice President and Managing Director, EMEA hos thePlatform, fortæller “Udviklingen på platforme til forbrugerne går så hurtigt nu, at det er umuligt at have en kort time to market, hvis man ikke bruger en standard platform. Ved at bruge TV App Agency’s løsning, kan man via skabeloner lave præcis den løsning man ønsker uanset hvad skærm man vil ud på.”

Recordere.dk kontaktede TDC, der fortalte at det endnu er for tidligt at sige hvornår man lancerer den nye platform.

 

Annonce