Forside Nyheder

Vildt rygte: Apple vil købe McLaren

-

mclarenDer kommer hele tiden nye rapporter, der sætter Apple sammen med bilindustrien.

Vi ved næsten med sikkerhed, at Apple har arbejdet på en selvkørende elbil under navnet Project Titan, men at dette projekt under Bob Mansfield er blevet reduceret til at handle om software til selvkørende biler i stedet.

Annonce:

Men nu er der kommet meldinger fra hele to respekterede nyhedskilder om, at Apple er interesserede i at investere i, eller måske endda helt købe superbil-producenten McLaren.

Både Financial Times og New York Times har talt med kilder, der siger, at Apple har tænkt sig at lægge en substantiel sum i McLaren, enten som en strategisk investering eller et fuld opkøb.

New York Times kan derudover tilføje, at Apple er i gang med at forhandle opkøb med Lit Motors, der mest er kendt for deres selvbalancerende el-motorcykel med førerkabine, C-1. Apple har angiveligt allerede snuppet en del af Lit Motors’ medarbejdere til deres bilprojekt.

McLaren nægter overfor New York Times, at der er investeringsforhandlinger i gang – men det er påfaldende, at to så store medier bringer det samme rygte samtidigt. Man kan kun fantasere om, hvad Apple i givet fald ville gøre med McLarens teknologier, medarbejdere og designs.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.