Forside Produkter Medieafspillere

Farvel til Apple TV 3

-

appletv3Tredje generation af Apples streamingboks er afgået ved døden.

Det var måske mere end noget andet denne lille fætter, der for alvor gjorde Apple TV-konceptet populært, efter først den store, hvide Apple TV var blevet afløst af den lille Apple TV 2.

Annonce:

Men nu kører vi på generation fire, der som bekendt er lidt mere af en tyksak, men til gengæld har tvOS, en bedre fjernbetjening og i det hele taget er mere forberedt på fremtiden…hvis man altså ikke har et 4K-tv.

Apple har derfor tilsyneladende besluttet at holde op med at sælge Apple TV 3, i hvert fald er den forsvundet fra Apples butik på nettet. Man kan dog formentlig stadig rende ind i den ude i en fysisk butik. Dermed forsvinder samtidig muligheden for at købe en billigere streamingboks til Apples tjenester.

Ud over adskillige medier, der har observeret Apple TV 3s forsvinden fra Apples side, har 9to5Mac også fået fingre i en intern e-mail fra Apple, der bekræfter, at det er slut med den flade streamingboks.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.