Forside Nyheder

Google lavede ’Stranger Things’-skattejagt i Allo

-

strangerthingspackGoogle lavede et sjovt PR-stunt for sin nye chat-platform Allo i weekenden.

Hvis man befandt sig i New York i fredags kunne man ved hjælp af app’ens indbyggede chatbot/kunstige intelligens komme på en skattejagt rundt i byen, inspireret af hitserien ’Stranger Things’ fra Netflix.

Annonce:

Man kunne f.eks. spørge Allo-botten ”Where’s Barb?” med henvisning til en af hovedpersonernes veninder, der (SPOILER ALERT!) forsvinder på mystisk vis og hvis skæbne, vi aldrig rigtig fandt ud af i serien.

Gjorde man dette, ville man blive guidet hen til et gadehjørne i bydelen SoHo, hvor man på en af murene kunne se et besked om at man skulle bruge sine ”kræfter” i Allo. Derfra guidede Allo-botten så én videre til flere lokationer i Google Maps, hvor man så kunne finde spor inspireret af ’Stranger Things’. Det skriver Engadget.

Men selv præmierne i denne skattejagt var inspireret af serien. Således kunne man f.eks. vinde en BMX-cykel, en ghettoblaster fra Panasonic eller et Pentax-kamera.

Hvis den slags aktiviteter er arven fra Pokémon Go, så er det måske ikke så tosset.

Der findes også en pakke med ’Stranger Things’-stickers, man kan downloade og bruge i sin chat (bill.)

Annonce:
Forrige artikelGoogle Cast bliver til Google Home
Næste artikelSony fortsætter udvidelsen af deres kabel-killer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.