Forside * Nyheder

IMAX biograf nr. 2 åbner i Jylland

-
IMAX København. Foto: recordere.dk
IMAX København. Foto: recordere.dk

Danmark får snart sin anden IMAX biograf. Denne åbner i Aarhus til december.

Efter succesen med en IMAX biograf i København der har CinemaxX-kæden fået mod på mere.

Snart åbner de derfor Danmarks IMAX-biograf nr. 2. Denne gang i Jylland, hvor den nye biografsal åbner hos CinemaxX i Aarhus.

Annonce:

”Vi har længe haft drømmen om at åbne en IMAX-biograf i Aarhus. Vi ved, at der er mange danske IMAX-fans derude, som ønsker at få den ultimative filmoplevelse til Jylland. Så vi er rigtig stolte af at kunne tilbyde vores gæster det fantastiske IMAX-eventyr”, fortæller Kim Brochdorf, adm. direktør i Cinemaxx.

Med et lærred på over 200 kvadratmeter, særlige IMAX-projektorer og -lydanlæg, der inviterer biografen indenfor til en helhedsoplevelse efter IMAX krav og certificering.

Den nye IMAX-sal ligger i Bruuns Galleri i Aarhus, hvor den erstatter Cinemaxx sal 1.

Biografen slår dørene op til december. Dette med et brag af en premiere på Star Wars spinoff ‘Rogue One’, hvor historien tager os med bag om dødsstjernen og Darth Vader vender tilbage til det store lærred.

Se også: Sprit ny trailer til Star Wars Rogue One.

Efter Star Wars følger film som ‘Fast & Furious 8’, ‘Pirates of the Caribbean – Dead Men Tell No Tales’ og Christopher Nolans krigs-epos ‘Dunkirk’.

Se også: Et kig ind bag kulisserne i den københavnske IMAX-biograf.

 

Foto: recordere.dk
IMAX København. Foto: recordere.dk

 

Tilgængelighed

IMAX Aarhus åbner den 14. december.

Se på kort

Se også: Et kig ind bag kulisserne i den københavnske IMAX-biograf.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.