Forside Nyheder

PlayStation VR er officielt ude i Danmark – og får gode anmeldelser

-

psvrSå er Sonys bud på et VR-headset på plads på danske butikshylder.

Det skriver Sony PlayStation Danmark i hvert fald i en pressemeddelelse. Men når man kigger på forskellige webbutikker, ser det allerede ud som om, den først bliver lagerført i december – hvilket kan være en restordre-situation på grund af stor forudbestilling.

Annonce:

PlayStation VR er officielt udkommet i Danmark sammen med det meste af resten af verden, og der er fulgt gode anmeldelser med. Anmelderen fra det toneangivende spilsite Polygon skriver at ”Det er alt, jeg elsker ved VR, til en pris, der er meget lavere en konkurrenternes”.

The Verge skriver, at VR-brillen er ”latterligt komfortabel” at have på, og at Sony netop har gjort det meget nemmere for en meget større gruppe mennesker at komme ombord i Virtual Reality.

Engadget melder ud, at det er spillene, der gør hele forskellen, og at disse er langt bedre, end hvad der findes til HTC Vive eller Oculus Rift. Og så gør det ikke så meget, at hardwaren ikke er lige så stærk.

PlayStation VR ligger på omkring 3.800 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.