Forside Produkter Mobil

Samsung: Sluk jeres Galaxy Note 7 nu!

-

Samsung Galaxy Note 7

Samsung lukker nu ned for salget af den problemfyldte Galaxy Note 7 verden over – og beder kunder slukke telefonen nu!

Samsung beder nu teleselskaber og butikker verden over om at indstille salget af Galaxy Note 7, efter at det det har vist sig at modellen fortsat kan overophede trods ombytning.

Samtidig beder Samsung alle ejere af en Samsung Galaxy Note 7 om at indstille brugen af den, og slukke for telefonen indtil nærmere instrukser.

“Vi arbejder med relevante instanser til at undersøge de nyligt rapporterede tilfælde involverer Galaxy Note7. Fordi forbrugernes sikkerhed fortsat vores topprioritet, vil Samsung bede alle teleselskaber og detail-partnere globalt, om at indstille salg og ombytning af Galaxy Note7 mens undersøgelsen pågår”, fortæller Samsung.

Dette drastiske udmelding kommer ovenpå en række nye tilfælde med overophedede Note 7, på telefoner som var ombyttet og godkendt af Samsung.

Opdatering: Samsung trækker stikket til Galaxy Note 7.

 

Samsung will ask all global partners to stop sales and exchanges of Galaxy Note7 while further investigation takes place.

We are working with relevant regulatory bodies to investigate the recently reported cases involving the Galaxy Note7. Because consumers’ safety remains our top priority, Samsung will ask all carrier and retail partners globally to stop sales and exchanges of the Galaxy Note7 while the investigation is taking place.

We remain committed to working diligently with appropriate regulatory authorities to take all necessary steps to resolve the situation. Consumers with either an original Galaxy Note7 or replacement Galaxy Note7 device should power down and stop using the device and take advantage of the remedies available.

 

Annonce