Forside Nyheder

Sony fortsætter udvidelsen af deres kabel-killer

-

ps-vueTeknologiselskabernes kamp mod de traditionelle kabelpakker fortsætter.

Selvom der stadig kun er få muligheder i Europa, går udviklingen sin tydelige gang i USA, hvor Sony nu har taget endnu et skridt, der peger i retning af, hvad fremtiden kommer til at bringe for den globale kabel-tv-branche.

Annonce:

Firmaets PlayStation Vue-tjeneste, hvor man for 39 dollar om måneden kan få en solid pakke med mere end 60 live-tv-kanaler, der kan ses via Internettet. Du kan også betale det dobbelte og få over 100 kanaler. Der er en cloud-baseret DVR tilkoblet, så man kan optage lige så meget man vil af de programmer, der bliver sendt på de amerikanske broadcast- og kabelkanaler, der er med i pakken.

Til at begynde med var PlayStation Vue kun tilgængelig på PlayStation 3 og 4, men siden er den blevet tilgængelig som app på mange flere platforme, herunder Chromecast, Amazons Fire TV-boks og -stick, samt Roku. Den er ikke tilgængelig på Apple TV endnu, men til gengæld findes den som iOS-app, og for nylig blev den også gjort tilgængelig på Android.

Nu melder Sony, at de har lanceret app’en til Android TV også, så hvis man f.eks. har et Sony-tv med Android TV, kan man helt droppe at have en boks, selvom man gerne vil se kabel-kanaler.

Sony har samtidigt meldt ud, at PlayStation Vue er på vej til PC og Mac.

Alt dette har særlig betydning for de Rec-læsere, der synes, det er sjovt at rode med VPN’er for at se tv fra USA. Flere VPN/Unblock-hjemmesider melder nemlig, at PlayStation Vue kan ses fra Europa gennem en VPN.

PlayStation Vue går forrest i en trend. Sling TV er et andet eksempel på det samme, dog med mindre kabeludvalg, men til gengæld med langt lavere priser. Hulu har meldt ud, at de er på vej med noget lignende.

Annonce:
Forrige artikelGoogle lavede ’Stranger Things’-skattejagt i Allo
Næste artikelUdsalgspuls uge 44
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.