Forside Nyheder

Stofa vil bruge TDC’s net for at nå flere kunder

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Stofa vil være nationale, og forsøger derfor at få en aftale på plads med TDC om at leje sig ind på TDC’s infrastruktur.

Stofa er lige nu ikke landsdækkende, da man skal have adgang til Stofas net for at få fiber og TV i hjemmet fra Stofa. Stofa vil være en national spiller, og derfor har man startet forhandlinger med TDC om at få plads i deres infrastruktur.

Annonce:

Hvis Stofa kan få en aftalt med TDC, vil det øge konkurrencen inden for bredbånd- og TV-produkter i Danmark.

“Det at være på andres net med Stofas produkter er en god start, men planen er at gå ret intensivt ind i produktudvikling. Vi har helt klart tanker om massivt at videreudvikle TV-produktet og bringe internetforbundne enheder med ind. Det kan lige nu lidt uklart, men allerede i slutningen af 2017 – og helt klart langt mere i 2018 – vil man kunne begynde at se, hvordan det udvikler sig,” fortæller Stofa direktør Ole Fruekilde Madsen til Børsen i dag.

Stofa samarbejder allerede med TDC om leje af plads på deres mobilnet, som de bruger til Stofa Mobil.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.