Forside Nyheder

Telia TV vil tilbyde Netflix

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Teleselskabet Telia indgår samarbejde om at levere Netflix til deres nordiske kunder.

Netflix og Telia indleder et partnerskab om at levere streamingtjenesten ud til Telias kunder i Norden og Baltikum. Det fortæller nyhedsbureauet TDN Finans ifølge Ritzau.

Her ved premieren er det Telia-kunder i Sverige og Finland der får adgang til Netflix igennem den nye Telia tv-boks. Senere følger tilbudet til kunder på Telia TV i andre lande.

Annonce:

“Samarbejdet inkluderer også, at Telia kan øge tilbuddet med Netflix til tv-kunder i flere lande næste år”, oplyser Telia ifølge Ritzau.

Herhjemme har kunder på det tidligere TDC TV, nu YouSee IP TV, også adgang til Netflix igennem deres tv-boks, ligesom Waoo tilbyder adgang i deres tv-bokse.

At indkludere streamingtjenester direkte i tv-boksene handler om at give tv-kunderne adgang til mere indhold direkte fra samme fjernbetjening, for at undgå at de zapper tv-bokse fremfor at zappe kanaler/indhold via samme boks.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.