Forside Produkter Mobil

3 udvider 3LikeHome med nye lande

-
3LikeHome kommer yderligere ud på kloden
3LikeHome kommer yderligere ud på kloden

Kunder hos 3 med 3LikeHome i deres abonnement kan fra i dag også bruge mobilen i Australien, Canada og New Zealand til samme priser som i Danmark.

3 udvider dermed 3LikeHome til at omfatte i alt 43 lande. USA blev inkluderet i 3LikeHome i november 2015.

Annonce:

Siden 3 inkluderede USA i 3LikeHome har kunderne taget godt for sig af muligheden for at bruge deres mobil i USA til samme priser som i Danmark. Derfor udvider 3 nu igen 3LikeHome med yderligere tre oversøiske lande – nemlig Australien, Canada og New Zealand, så både privat- og erhvervskunder samlet set kan bruge 3LikeHome i 43 lande.

”Med 3LikeHome vil vi gerne gøre det simpelt at rejse ud i verden på opdagelse eller forretningsrejse med sin smartphone som hjælpemiddel uden at skulle bekymre sig om mobilregningen. Australien, Canada og New Zealand byder bl.a. på utrolig smuk natur. Det er stadig forholdsvist dyrt at rejse dertil, men nu bliver det til gengæld billigt at dele alle sine oplevelser derfra med dem derhjemme,” siger Morten Christiansen, administrerende direktør hos 3.

Store besparelser over tid

Uden 3LikeHome koster 1 MB data 75-100 kr. i de tre nye 3LikeHome-lande. 3 forventer derfor, at dataforbruget i de nye lande fremover vil bevæge sig stejlt opad fra et lavt niveau i dag. 3 har registreret samme tendens i USA, siden selskabet inkluderede USA i 3LikeHome i november 2015.

”Til sommer regulerer EU forbrugerpriserne på roaming i alle EU-lande. En stor del af vores kunder vil dog ikke mærke forskel, da de længe har nydt godt af 3LikeHome og har kunnet roame frit i EU. Vores kunder rejser dog også ofte uden for Europa, og her skal 3LikeHome også følge med. Med dagens udvidelse når vi op på tolv lande uden for EU og vores mål er, at 3LikeHome fortsat skal være et attraktivt tilbud med et globalt perspektiv for vores kunder,” siger Morten Christiansen fra 3.

3LikeHome dækker

  • Trafik på alle netværk i de pågældende lande, ikke kun 3’s netværk
  • Modtagelse af kald og opkald til danske og lokale numre
  • SMS/MMS til danske numre og til lokale numre
  • Op til 10 GB data i op til 30 dage af gangen. Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abonnement
  • Opkald til udenlandske numre uden for det land, man befinder sig i, koster almindelig udlands-takst.
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.