Forside Nyheder

Apple kan droppe Home-knappen på den næste iPad

-

ipadnohomeApples langsigtede mål lader til at være at lave produkter, der ikke har nogle fysiske attributter og i stedet blot er en glat overflade hele vejen rundt.

Den næste fysiske ting, de muligvis vil droppe er Home-knappen. Det har vi hørt om længe, og iPhone 7s haptiske Home-knap er allerede et skridt i den retning. I stedet vil Apple angiveligt gøre, som man ser det på mange Android-telefoner, hvor Home-knappen er indbygget i skærmen.

Annonce:

Sådan har rygterne lydt i nogen tid. Skiftet skulle komme med iPhone 8.

Men nu hedder det sig, at det ikke bliver iPhone, der får fjernet Home-knappen først. Det japanske Apple-site Makotakara har opsnuset, at den næste iPad ikke kommer til at have nogen Home-knap ombord.

Beslutningen skulle angiveligt betyde, at den næste iPad har en 10,9 tommers skærm, der går længere ud til kanten, for kroppen skulle være den samme størrelse som iPad Pro’er med 9,7-tommer skærm.

Til gengæld bliver den ifølge Makotakara også tykkere. For at få plads til mere batteri, der kan drive den lidt større skærm, samt til teknologi, der understøtter Apple Pencil, bliver den 7,5 mm tyk, hvilket svarer til den første iPad Air.

Hvor meget af dette, der holder stik, finder vi nok først ud af næste år.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.