Forside Indhold og distribution Musik

Apple overvejer prisdump på musikstreaming (rygte)

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Der er rygter fremme i musikindustrien om at Apple pønser på at ryste op i priserne for musikstreaming.

Ifølge magasinet Digital Music News så overvejer Apple at ryste op i branchen for musikstreaming, ved at sænke den månedlige abonnementspris.

Overvejelserne kommer efter at konkurrenten Amazon har lanceret deres nye musiktjeneste “Music Unlimited” som kunder på Amazon Prime får til $7,99/måned.

Annonce:

Dette for sammenligneligt indhold som Apple, Spotify, Deezer, Tidal, som de tager $9,99/måned for. Kunder med en Amazon Echo streaming-højttaler kan tilmed streame musikken fra samme tjeneste til en så lav pris som $3,99/måned.

Det irriterer angiveligt Apple og kilder fortæller at selvom det fortsat er under overvejelse, så er det en seriøs diskution der pågår i Cupertino lige nu.

De priser som Apple overvejer er ifølge magasinets kilder $7,99/måned for standard og $12,99/måned for familieabonnementet.

Hvis Apple vælger at sænke priserne i Danmark, og ikke kun i den lande hvor Amazon opererer lige nu, så betyder det omregnet ca. 79 kr/måned for standard og 129 kr/måned for et familieabonnement med op til 6 brugere.

Hvis Apple beslutter at følge Amazon med ned i pris, så vurderes det at blive lanceret som en kampagne her op til jul.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.