Forside Nyheder

Bang & Olufsen klar med “messing”-kollektion

-

bso35-cmc-16xx-ame01

Bang & Olufsen præsenterer Cool Modern Collection – et nyt look med messingtoner til produkterne.

Denne vinter kommer der mere varme ind i den monokrome verden. Bang & Olufsen relancerer deres produkter i messingtoner i modspil til det klassiske aluminium.

Annonce:

Cool Modern Collection introducerer en helt ny stil i Bang & Olufsen universet, med en serie af deres mest populære lydsystemer, højttalere og TV’er klædt i varme farver.

 

bvi14-cmc-16xx-bme01

 

 

Som en del af Cool Modern Collection er BeoLab 18 og BeoVision 14 monteret med lameller i “Smoked Oak” på højttalerfronterne.

De bliver kombineret med stande og vægbeslag i matsort, som giver et perfekt samspil med det bløde skær fra den nye messingtonede ramme.

 

cmc-16xx-me01

 

Permanent kollektion

Cool Modern Collection er en permanent kollektion

Den nye messingtonede kollektion omfatter et bredt udvalg af produkter, herunder det nye TV BeoVision 14, det trådløse musiksystem BeoSound 35, de ikoniske BeoLab 18 højttalere og de trådløse højttalersystemer BeoSound 1 og BeoSound 2 (BeoSound 2 er på markedet i marts 2017).

Derudover omfatter kollektionen:

BeoRemote One Bluetooth
BeoLab 5
BeoLab 17
BeoLab 19
BeoLab 90
BeoVision Avant

 

 

Pris og tilgængelighed

Cool Modern Collection kan købes i Bang & Olufsen butikker nu.

Prisen er den samme som standardvarianterne.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.