Forside Nyheder

Canal Digital klar på Apple TV og Samsung TV

-

Canal Digital Go Apple TV

Canal Digital Go tv-streaming er nu klar på Apple TV 4 og nyere Samsung TV.

Canal Digital Go er sattelitdistributørens tv-streaming til TV, tv-arkiv og film.

Annonce:

Hidtil har tjenesten været tilgængelig via computer, smartphone og tablet – samt via Canal Digitals egne tv-bokse; Men nu rykker den ud på Apple TV og Samsung TV.

Så nu kan Canal Digital Go tilgås fra Apple TV 4 samt fra nyere Samsung TV (årgang 2013 eller senere).

 

 

”Efter snart 20 år på markedet er vores rolle som tv-operatør forandret. Vi er ikke længere kun leverandør af tv via satellit, men lige så meget streaming-leverandør. De seneste år har vi satset mere end nogensinde på at kunne tilbyde vores indhold til alle typer kunder”, fortæller Catja Middelboe Andersen, kommunikationsdirektør, Canal Digital i Danmark.

Med appen kan seerne ikke blot se Canal Digital, når og hvor de vil, på mobile enheder. Appen i både Apple TV 4 og Samsung tv kan også fungere som boks nummer to med meget af det indhold og de features, som Canal Digital-kunder er vant til fra tv-boksen.

Med appen er det nemt at streame indhold fra tv-pakkerne og se fjernsyn i andre rum end dér, hvor tv-boksen står.

 

Canal Digital Go Samsung TV

 

Apple TV 4 med live-kanaler på appen

Med Canal Digital appen på Apple TV 4 kan man se de fleste af kanalerne i sin tv-pakke. Det gælder live-kanaler, arkiv og resten af det indhold, tv-pakken giver mulighed for at streame. Brugerfladen er bygget op på principperne fra Apple og er enkel, logisk og brugervenlig.

 

Samsung giver adgang til tv-arkiv og filmleje

Canal Digital appen ligger på de Samsung-tv’er, der er produceret i 2013 og frem. Via appen er der adgang både til arkiv med udsendelser fra den seneste uge og der er mulighed for at leje film og serier. Kunder med C More har endvidere adgang til alt C More indhold on-demand. Brugerfladen ligner til forveksling den på tv-boksen, så det er let for Canal Digital-kunder at orientere sig.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.