Forside Nyheder

Facebook vil sende reklamer til din Apple TV

-

facebookappletbVi kender vel efterhånden alle den gysende fornemmelse, når vi ser en reklame på Facebook for noget, vi søgte efter et helt andet sted på et helt andet tidspunkt.

Skræddersyede reklamer er som bekendt Facebooks specialitet, og nu begynder de at sælge ud af denne kompetence.

Annonce:

I første omgang bliver det til to firmaer, der leverer reklamer til apps, der kan downloades til Apple TV og Roku-boksene. Det skriver Recode.

Det betyder, at apps, der viser reklamer fra netværkene A+E og Tubi TV, kommer til at gøre det med Facebook-teknologi, sådan at de samme skræddersyede reklamer kan forfølge dig over på din tv-skærm, når du bruger de to typer bokse.

Det er primært videoreklamer, der er tale om, og dermed er det også primært video-apps, de vil optræde i. Dermed er det lidt mere usikkert, hvordan det kommer til at fungere i Danmark, men hvis du på et tidspunkt ser en reklame på en video-app på din Apple TV for de løbesko, du lige har kommenteret om på din bedste vens Facebook-væg, ved du hvorfor.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.