Forside Indhold og distribution Musik

Googles musiktjeneste vil være din personlige DJ

-
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk
Foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Google opdaterer nu deres musiktjeneste og gør den smartere, enklere og med mere i værktøjskassen.

Musiktjenesten Google Play Music er klar i en ny og friskere udgave. De beskriver den selv som smartere, enklere og med flere hjælpemidler i værktøjskassen.

Den nye Google Play Music gør brug af maskinlæring til at forudse hvilken musik du godt kan lide, og det blandet med inputs som placering (location), aktivitet, vejr og håndplukkede playlister gør musiktjenesten i stand til levere en personlig musikoplevelse.

Annonce:

Dette tilpasset tid og sted, om det er afslapning hjemme, på vej i bil eller tog, på job eller ude og flyve.

 

Google Play Music

 

Når du træder ind i fitnesscentret vælges træningsmusik. Når du sidder og betragter solnedgangen vælges de mere afdæmpede serenader.

Google kalder det selv for en ultimative DJ. En der ikke kun spiller den musik du bedst kan lide, men også vælger hvornår du helst vil høre den, og over tid bliver bedre og bedre til at foretage de valg.

 

Tilgængelighed

Den nye Google Play Music udkommer i denne uge til Android, Apple iOS og browser – og de nye musikoplevelser bliver tilgængelig i hele 62 lande her ved premieren.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.