Forside Nyheder

Huaweis nye flagskib har stort batteri og dobbeltkamera

-

huaweimate9pro

Huawei har løftet sløret for deres nyeste flagskib.

Annonce:

Mate-serien, der normalt dækker over Huaweis phablets, er nu blevet forøget med modellen Mate 9 Pro.

Den dog ikke helt så phablet-agtig som forgængeren Mate 8. Den er en halv centimeter mindre på hver led og AMOLED-skærmen er skrumpet fra 6 til 5,5 tommer. Til gengæld er opløsningen skruet op til 2560×1440. Skærmen er en anelse bøjet, sådan at fronten næsten til forveksling ligner Samsungs GALAXY Edge-modeller.

Selvom telefonen er mindre, har Huawei stadig fået plads til den samme størrelse batteri, nemlig 4,000 mAh. Med Huaweis SuperCharge-teknologi kan telefonen lades helt op på kun 90 minutter, og på 20 minutter har man ifølge Huawei allerede strøm nok til en hel dag.

huaweimate9pro

Ligesom sin forgænger har Mate 9 Pro dobbeltkamera. Der sidder et 20 megapixel sort/hvid-kamera sammen med et 12 megapixels RGB-kamera, og det giver mulighed for at rode en del mere med fokus, og føjer en del mere kontrast til, når billeder fra de to kameraer lægges sammen. Kameraet er lavet i samarbejde med Leica, ligesom på andre Huawei-modeller.

Der sidder en Kirin 960-processor i Mate 9 Pro, der har 6GB RAM at lege med og 128GB lagerplads. Den kommer med Android Nougat i farverne grå og guld. Prisen ligger på 5.999 kroner, og den kan forudbestilles nu med levering 20. december

Mate 9 Pro specifikationer

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.