Forside Nyheder

Mere Disney hos Canal Digital

-
Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

Telenor udvider aftalen med Disney og det kommer kunder hos tv-distributøren Canal Digital til gode.

Tv-distributøren Canal Digital får nu mere Disnet på tv-programmet. Det står fast efter at Telenor, der ejer Canal Digital, har indgået en ny flerårig aftale med Disney Nordic.

“Den nye aftale med Disney indebærer, at vores tilbud inden for tv og underholdning for hele familien vil blive styrket yderligere,” udtaler Ragnar Kårhus, direktør for Canal Digital, ifølge MediaWatch.

Annonce:

Udover Canal Digital satellit tv, så kommer aftalen også de øvrige Telenor-selskaber som Canal Digital Kabel-TV og Bredbandsbolaget til gode.

Det oplyses ikke i detaljer hvad den nye aftale indebærer. Men den giver adgang til flere af Disneys tv-kanaler og mere af det digitale indhold.

“Jeg er meget stolt over, at vi sammen vil kunne tilbyde et så meget bredere indblik i Disneys magiske verden”, slutter Casper Bjørner, direktør for The Walt Disney Company Nordic.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.