Forside Produkter HiFi & Surround

Musaic får Tidal

-
musaic_smart_speaker-3
Musaic musiksystem

Musaic tilføjer streamingtjenesten TIDAL ved næste opdatering.

Engelske Musaic opdaterer sin nye kontrol app til iOS og Android. Den bringer flere større opdateringer, herunder indbygget understøttelse for højkvalitets streaming-tjenesten TIDAL.

Den nye app er også udstyret med en udvidet internet radio service, som tilføjer adgang til tusindvis af yderligere radiostationer og en ny sektion for podcasts.

“Vi er forpligtet til at udvide vores brede vifte af streaming-tjenester og har adskillige flere på vej, som vil blive annonceret snart”, fortæller den tidligere Cambridge Audio designer Matthew Bramble om Musaic.

Musaic har desuden også tilføjet to nye gratis tjenester, Palco og AudioBoom, til sin voksende liste over understøttede musiktjeneste.

 

musaic_app_tidal_ios_2
Tidal på Musaic

 

Den nye Musaic app giver adgang til TIDAL’s katalog med mere end 40 millioner sange, som kan aflyttes på Musaics prisbelønnede smarte højttalere i tabsfri CD-kvalitet.

Indehavere af en TIDAL konto kan gennemse millioner af musiknumre, redaktionelle anbefalinger, spillelister m.m via en rig udstilling af ikoner og albumbilleder i Musaic-app’en.

 

musaic_app_internet-radio_ios
Internet radio på Musaic

 

En ny internet radio tjeneste drevet af Airable af TuneIn giver mere end 30.000 radiostationer fra hele verden, og holdes ajour af TuneIns team af redaktører. Nye stationer tilføjes konstant for at sikre tilgængeligt musik, nyheder og underholdning.

 

musaic_app_audioboom_ios
Audioboom på Musaic

Tilgængelighed

Opdateringen til Musaic MP5 og MP10 kan hentes fra d. 9 november.

Musaic importeres og forhandles af: HiFifreaks.dk

 

 

Annonce