Forside Nyheder

PS4 Pro ødelagde Microsofts planer om en udvidet “Chromecast”

-

restored-pic1

Microsoft valgte angiveligt at droppe deres streaming tv-stick da rygterne om Sony PS4 Pro tog fart.

Tidligere på året lød det fra jungletrommerne at Microsoft var på vej med en Chromecast-konkurrent.

Annonce:

En tv-stick der både skulle håndtere spil-streaming fra Xbox, tv-streaming og visning fra Windows 10.

Men efter sommer har der været tavshed på rygtebørsen. Hvad skete der? Det mener mediet Windows Central nu at have fundet svaret på.

De har fundet frem til at Microsoft rigtigt nok var på vej med sådan en HDMI-stick og allerede havde forberedt den første ordre på en produktion af 300.000 styk. Butiksprisen var fastsat til $99 (omregnet 725 kroner).

Konkurrenten til Chromecast og Apple TV var tænkt som en del af Xbox-universet og præsentationen var derfor sat til spilmessen E3 i juni måned i år.

“Project Hobart”, som det blev kaldt, kørte på skinner; Men så kom rygterne om Sony PlayStation Pro. Den nye PlayStation-konsol der sendes på gaden i disse dage.

Kilder fortæller til Windows Central at da rygterne om Sony PS4 Pro tog fart op til E3, der valgte Microsoft at trække i nødbremsen for deres tv-stick og istedet fremlægge deres planer for en ny kraftigere Xbox. En konsol der lige nu udvikles under kodenavnet Project Scorpio.

Om Xbox Project Hobart tv-stick døde helt som følge af Project Scorpio, eller den kun er sat på pause, ved kun Microsoft. Det er muligt at produktet dukker op i en ny udgave senere, måske sammen med den ny Xbox der er planlagt til lancering inden julen 2017.

Der er ikke nogen forklaring på hvorfor tv-stick’en blev droppet med annonceringen af Scorpio. Et bud kan være at den ikke var klar til streaming af 4K-indhold.

 

Annonce:
Forrige artikelGoPro trækker deres Karma drone tilbage
Næste artikelCanal Digital prisstigninger fra januar 2017
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.