Forside Nyheder

Sådan laver Jony Ive et juletræ

-

iveskove2Hvis Apple skulle lave et juletræ, hvordan ville det så se ud?

Det finder gæster på Claridge’s-hotellet i London ud af, hvis de kommer forbi her i julen. Jony Ive har nemlig sammen med en anden designer, Mark Newson, jule-dekoreret hotellets lobby.

Annonce:

Man kan tydeligt se Ive’s strømlinede, minimalistiske stil i dekorationerne, der alligevel oser af stemning. Der er også juletræ med juletræ på, for ud over selve juletræerne i udsmykningen er der også billeder af træer, der skal skabe en atmosfære, der ligner, at man træder ind i birkeskov dækket af sne – hvor der så også lige står nogle grantræer i juletræs-størrelse.

iveskove3

I centrum er der så et højt juletræ, som Jony Ive har sat sit helt tydelige præg på. Ligesom Apple fjerner mere og mere fra deres enheder (USB-porte, hovedtelefonstik), så har Ive skåret ind til benet med det her juletræ.

Det har nemlig ingen juledekorationer.

iveskov1

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.