Forside Nyheder

Her er de selvsnørende Nike-sko, man rent faktisk kan købe

-

hyperadaptHvem gider bukke sig ned for at binde sine sko, når man kan lade være?

Hen over de sidste par år har der været en del opmærksomhed omkring det faktum, at Nike langt om længe havde lavet de selvsnørende sneakers, som Marty McFly har på i ’Back to the Future II’. Der blev dog kun lavet ganske få eksemplarer, der blev bortauktioneret til velgørende formål, herunder Michael J. Fox’ fond til forskning i Parkinsons.

Annonce:

Men det var åbenbart ikke bare noget, Nike lavede for sjov. For nu kommer den selvsnørende teknologi rent faktisk på markedet.

HyperAdapt 1.0 er navnet på modellen, der nu er kommet til salg fra Nike. Den kan selv stramme “snørebåndene” (der i virkeligheden slet ikke er rigtige snørebånd), så skoen sidder godt og fast på foden. Men ganske som man kunne forvente, er det ikke en billig affære.

HyperAdapt-skoen er sat på markedet i USA til en pris på 720 dollar, hvilket med den for tiden horribelt høje dollarkurs betyder en pris på lige over 5.000 kroner, og det er altså før danske skatter og afgifter kommer oven i. At det er version ’1.0’ kunne dog godt betyde, at vi i fremtiden kan se mere betalelige versioner af skoen.

Indtil videre er skoen ude i amerikanske butikker, hvornår de kommer til Europa melder historien foreløbigt ikke noget om. Det er dog muligt, at skoene kan bestilles til Danmark via diverse netbutikker.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.