Forside Indhold og distribution Musik

Skån dine drev: Opdatér Spotify nu

-

image4111112

En længerevarende fejl på Spotify kan have ædt mange timer af levetiden på lagerenheder i computerne. Opdater Spotify nu.

Musiktjenesten Spotify kan være skyld i at lagerenheder i brugernes computere har fået unødig slidtage, og dermed fået forkortet levetiden. Det skriver Ars Technica.

Annonce:

Det er Spotify-applikationen til computer, som benyttes af op mod 40 millioner brugere af streamingtjenesten, der kan have udsat for lagerenhederne for unødig slidtage og drænet på batterierne i laptops.

Rapporter fortæller om at Spotify-programmet har skrevet flere hundrede Gigabytes af data til lagerenhederne hver eneste dag.

De massive diskopdateringer har angiveligt været forårsaget af intense opdateringer af lokale Spotify-databaser, og det er primært sket mens Spotify ikke har været i brug. Altså mens man skulle tro at programmet var i venteposition og ikke lavede noget.

Det forlyder at fejlen har eksisteret i minimum 5 måneder, men Spotify var hurtigt ude med et fix da nyheden om det slap ud.

“We’ve seen some questions in our community around the amount of written data using the Spotify client on desktop. These have been reviewed and any potential concerns have now been addressed in version 1.0.42, currently rolling out to all users”, fortæller en talsmand fra Spotify til Ars Technica.

Så benytter du Spotify på computer kan det være en god idé at opdatere til seneste version.

Er det en laptop vil det nok også spare en del på batteriet ikke længere at have de massive diskopdateringer kørende i baggrunden.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.