Forside Nyheder

’Stranger Things’-teaser giver hints om Barb

-

strangerthingsDet vil næppe være undsluppet en del menneskers opmærksomhed, at det var Halloween i går.

Det fejrede holdet bag Netflix-hitserien ’Stranger Things’ ved at slippe en teaser ud, der peger i retning af, hvad der kan ske i anden sæson.

Som fans af serien vil vide er [SPOILER ALERT] der en enkelt af seriens tidlige hovedpersoner, der er blevet svigtet lidt af manuskriptforfatterne. Det er den lidt nørdede pige Barb, der er bedste venner med Nancy, en af seriens allermest centrale personligheder.

Barb led en krank skæbne, da hun blev trukket ned i ’The Upside Down’ af monstret, byen Hawkins bliver hjemsøgt af. Men hvad der helt præcist skete, ved vi ikke.

Med den nye teaser viser seriens bagmænd, at de ikke har glemt Barb. Teaseren består nemlig af et nyhedsindslag fra de lokale nyheder, der fortæller om Barbs forsvinden. Den indeholder den fantastiske sætning: ”Hun kunne virkelig bære et par ’Mor-jeans’, eller som de hedder nu: Jeans.” (Folk, der huske firser-moden vil vide, hvorfor det er sjovt).

Det giver håb om, at Barb – ikke mindst, fordi mange fans af serien vil have det – vender tilbage i en eller anden form i sæson 2.

Der er dog også et gensyn med Ellies legendariske butikstyveri, hvor hun stjæler Eggo til den store guldmedalje. Og som nyhedsoplæseren siger: ”Lad være med at gå ud i skoven til Halloween”.

Der var dog ikke et ord om dræberklovne, heldigvis.

Annonce