Forside Nyheder

Waoo prisstigninger fra januar 2017

-
Waoo! 4K/UHD TV-boks.
Waoo! 4K/UHD TV-boks.

Waoo varsler justeringer i både priser og indhold i selskabets TV-pakker fra årsskiftet. På grund af øgede udgifter til de forskellige indholdsleverandører stiger prisen på nogen pakker og kanaler, mens andre forbliver uændrede.

Den årlige regulering af priser og indhold i TV-pakkerne byder denne gang også på en række nye muligheder for kunderne i Waoo.

Annonce:

 

Foto: recordere.dk
Foto: recordere.dk

 

YouTube, UHD og dk4

Waoo udvider samtidigt funktionaliteten på TV-boksen, så YouTube fra starten af 2017 bliver tilgængelig på TV-boksen.

Streamingtjenesten er med sine 1,3 mia. brugere verdens største kanal, og en nylig undersøgelse viser, at YouTube dagligt har flere seere end kabel-TV. YouTube bliver tilgængelig på Waoos 4K TV-boks via en app – nøjagtigt som Netflix er i dag. Med Youtube på TV-boksen vil Waoo-kunderne få adgang til endnu mere 4K indhold.

En anden nyhed på 4K fronten er, at Waoo allerede nu introducerer Viasats nye Ultra HD-kanal til kunder med en af de store Waoo TV-pakker. Dermed vil Waoo-kunder med en 4K boks kunne opleve flow-TV i 4K, noget som Waoo har efterspurgt fra indholdsleverandørerne i flere år.

Endelig er dk4 tilbage i Waoos pakker. Kanalen, som har været meget efterspurgt blandt kunderne, introduceres ved årsskiftet som både frit valg og i de fleste pakker.

 

Jørgen Stensgaard, Waoo!
Jørgen Stensgaard, Waoo!

 

Prisstigninger på indhold

Kanalerne CNN, TNT, Boomerang, TCM og Cartoon Network falder fra årsskiftet ud af Waoos udbud – både pakker og frit valg. Det skyldes primært et ønske om at beskytte kunderne mod for store prisstigninger, hvilket denne gang er bagsiden af medaljen.

Waoo varsler nemlig prisstigninger på 10-20 kr. for de fleste af sine TV-pakker, mens hovedparten af Frit Valg Kanalerne og Mini TV-pakken holdes på nuværende niveau.

”Indholdsleverandører, som leverer kanalerne til vores pakker, vil have mere for deres varer. Vi ser en generel prisstigning over det meste af linjen, men igen i år er det især sportsrettighederne, som fører an. Derfor må vi kigge nøgternt på, om prisstigningerne står mål med kundernes ønsker til kanaler, og her har vi altså i år måttet træde på bremsen og takke nej til nogle kanaler, hvis prisen efter vores mening ikke matcher det, vores kunder ønsker,” forklarer Jørgen Stensgaard, der er adm. direktør i Waoo.

”Vi er klar over, at det er en kilde til evig frustration for vores kunder, at pakkerne stiger i pris. Derfor fastholder vi igen i år prisen på Mini TV-pakken. Så har kunderne et alternativ, hvor de kan kombinere den mindst mulige TV-pakke med Frit Valgs Kanaler,” siger Jørgen Stensgaard.

 

Prisændringerne på TV i 2017

YouSee tv-prisstigninger fra januar 2017

Stofa tv-prisstigninger fra januar 2017

Boxer TV prisstigninger fra januar 2017

Canal Digital prisstigninger fra januar 2017

Viasat prisstigninger fra januar 2017

Waoo prisstigninger fra januar 2017

HAS prisstigninger fra januar 2017

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.