Forside Nyheder

Westworld: Mest sete serie på HBO

-
Westworld. Foto: HBO Nordic. Illustration: recordere.dk
Westworld. Foto: HBO Nordic. Illustration: recordere.dk

Første sæson af Westworld slår selv hitserier som Game of Thrones og True Detective.

Når HBO Nordic gør status over seeningen på deres streamingtjeneste dette efterår, så er der én tv-serie som står frem som noget særligt.

I USA har seriens første sæson formået at slå publikumsfavoritterne Game of Thrones og True Detectives første sæsoner med et gennemsnit på 11.7 millioner seere per afsnit.

Annonce:

På HBO Nordic afslører de ikke seertal, men fortæller at Westworld den mest sete serie på tværs af Norden i dette efterår.

Sæson 1 af Westworld nærmer sig sin afslutning med kun to episoder tilbage. Fans af serien spekulerer i adskillige teorier og plottwists og kan næsten ikke vente med at få svar på nogle af de store spørgsmål, serien har åbnet op for.

Med kun to episoder tilbage af den nuværende sæson er der lagt op til, at spændingsniveauet holder til det sidste. Finaleafsnittet kan streames på HBO Nordic fra d. 5. december.

Seriens popularitet har allerede fået HBO til at annoncere en sæson 2, og den ventes at få premiere på et tidspunkt i løbet af 2018.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.