Forside Nyheder

YouTube kan nu livestreame i 4K

-

broadcastyourselfin4k

Det går hurtigt med 4K-udviklingen nu.

YouTube har netop skruet op for opløsningen, som det er muligt at broadcaste ud til verden med via den Google/Alphabet-ejede tjeneste. Det betyder, at man nu kan udsende både almindelig og 360-graders video i 4K, hvis man har grejet til det.

Ifølge Engadget er dette især et forsøg på at komme foran i det voksende spilstreaming-marked, hvor Twitch lige nu er konge.

Ved at skrue op for opløsningen kan man streame sin spilaktiviteter i ud til verden, også selv om man spiller i 4K-opløsning og ikke har lyst til at downscale sit videostream. Det er en funktion, Twitch endnu ikke understøtter.

Men taget i betragtning, at de fleste smartphone-flagskibe i dag kan optage video i 4K (også selvom de ikke kan vise dem på smartphone-skærmen, der har en mindre opløsning), er det et naturligt skridt, at man også kan livestreame via YouTube i den samme opløsning.

Annonce