Forside Nyheder

Farvel, Pebble: Smarturs-pionér solgt til FitBit

-

pebblePebble var blandt de første på banen med, hvad vi i dag ville kalde et smartur.

Men siden kom Apple Watch og Android Wear-urene på banen, og Pebble blev presset i markedet.

Annonce:

Dette til trods for, at firmaet siden har forsøgt at komme markedet i møde med runde ure og ure med farveskærm, at Pebble-urene er kompatible med både iOS og Android og benytter sig a E-ink-skærme, der er nemmere at se på i dagslys og giver en længere batterilevetid.

Firmaet er angiveligt så presset nu, at en af wearables-branchens tunge drenge, FitBit, kan købe Pebble for en slik.

En ’slik’ er ifølge TechCrunch i denne forbindelse 40 millioner dollar, hvilket lyder af meget, når man tænker på at flere af Pebbles modeller blev finansieret via Kickstarter. Men det er det ikke, når man tager i betragtning, at urmærket Citizen overvejede at købe Pebble for 740 millioner dollar, en handel der siden gik i vasken, og at Intel også bød 70 millioner dollar for firmaet, hvilket de sagde nej tak til.

De 40 millioner dollar dækker angiveligt kun lige firmaets gæld. FitBit vil angiveligt lægge Pebble-brandet ned og integrere firmaets teknologier i deres egne produkter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.