Forside Produkter Mobil

Google laver ikke en ’Pixel’ med Android Wear 2.0

-

Den næste version af Android Wear skulle være lige på trapperne.

Google meldte for nogle måneder siden ud, at Android Wear 2.0 ville blive forsinket til starten af 2017, og det er jo lige om lidt.

Annonce:

Siden har der gået rygter om, at Google ville ”lave en Pixel-finte” og udgive et egen-produceret smartur med Android Wear 2.0 ombord, og dermed selv sidde på flagskibet for platformen.

Men sådan bliver det ikke. I stedet kommer Android Wear 2.0 til at blive lanceret på to ”flagskibsure” fra andre mærker i starten af 2017. Det fortæller Android Wear-produktchefen Jeff Chang til The Verge.

Hvis man skal spekulere lidt ud fra, hvem Google tidligere har arbejdet sammen med, kunne det godt være LG og Huawei, der begge har lavet nogle af de mest profilerede Android Wear-ure i de sidste par år. Før Pixel-lanceringen var det netop de to firmaer, Google samarbejdede med om Nexus-telefoner.

Det kunne dog også være en ny version af Motorolas Moto 360, der er tale om. Samsung laver også stadig Android Wear-ure, men satser på Tizen til deres GEAR-ure, så dem bliver det næppe.

Såvel LG og Huawei som Lenovo/Motorola og Samsung kommer alle til at være til stede på CES, der løber af stablen om lidt over et par uger. Man kunne derfor sagtens forestille sig, at de to flagskibsure vil blive lanceret på CES og Android Wear 2.0 samtidig ser dagens lys.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.