Forside Indhold og distribution Film

Google Play Movies får 4K-film i USA

-

google4k

Hvis du går og overvejer at købe en Chromecast, skal du nok vælge en Ultra-model.

Annonce:

I USA og Canada har Google Play Movies nemlig taget et stort skridt og har gjort 4K-film klar til streaming. Og det betyder formentlig, at der heller ikke går længe, før det kommer til Europa.

I alt 125 film er blevet sluppet ud i 4K/UHD, og der er ifølge Googles blog bl.a. tale om nyere, store Hollywood-hits som f.eks. ’Captain Philips’, ’Star Trek Beyond’ og ’The Secret Life of Pets’.

Dermed er Google Play blandt de første af de store streaming-tjenester, der kan præsentere Hollywood-film i 4K, de ikke selv har produceret, sådan som det f.eks. ofte er på Netflix.

Der er dog et lille men: Man kan ikke leje filmene, men skal købe dem. Så det svarer til at købe en 4K-Blu-ray, men slippe billigere, fordi man skal leve med kompressionen, der følger med streaming.

Google nævner Sonys Bravia-tv’er med Android TV ombord blandt de andre devices, man kan streame 4K til fra Google Play Movies.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.