Forside Baggrund

Her er elektronikforsikringernes ‘Netflix’ med månedsabonnement

-
Foto: pixabay.com

En ny type forsikring vil dække familiens elektronikprodukter ind med en abonnementsmodel hvor der betales per måned.

Du kender det sikkert kun alt for godt. Det næste elektronikprodukt er valgt og så spørger sælgeren: Vil du have en forsikring med til det?

Regnes på det så kan det ofte ikke betale sig at gå og tegne alle de der individuelle forsikringer, omvendt kan det være fristende at få dækket den nye smartphone eller tablet uanset hvad. Det er jo ofte dyrt at anskaffe en ny, og de børn er ikke for flinke til at passe på.

Annonce:

 

Tillæg til indboforsikringen

Som et alternativ til de løse forsikringer tilbyder flere forsikringsselskaber en elektronikforsikring oveni den normale indboforsikring.

Dette er ofte den billigste løsning, da de dækker husstanden fremfor enkeltprodukter, men kan dog komme med særkrav som at der kun dækkes de produkter der er købt efter aftalens indgåelse.

Dermed kan der reelt gå flere år inden sådan en forsikring når bedste ydelse, og dermed “bindes” man til indboforsikringen i samme periode, så det ender som endnu et “trick” for forsikringsselskaberne til at holde på kunderne.

Der kan også være en selvrisiko på denne type forsikringer, så man ikke får det fulde erstatningsbeløb ved uheld.

 

Foto: Husets Elektronikforsikring

 

Ny forsikring i abonnement

Det seneste skud på stammen indenfor elektronikforsikringer tilbyder en abonnementsordning.

Her er ingen binding i årevis. Istedet tegnes et løbende abonnement med betaling per måned, og det kan opsiges når/hvis behovet ændrer sig.

Dette nye produkt på forsikringsmarkedet hedder “Husets Elektronikforsikring”, og bag står Dansk Supermarked Group der har allieret sig med forsikringsudbyderne Danrisk og Gjensidige.

“Vi ønsker at give danskerne en ny type elektronikforsikring, hvor de for færre penge er bedre dækket”, fortæller Kenneth Nielsen, der er Koncerndirektør for Digital og E-commerce i Dansk Supermarked Group, og fortsætter:

“Vi tror på, at kunderne er bedst tjent med en enkel elektronikforsikring, der er til at forstå og uden ubehagelige overraskelser. Kunderne får, hvad de har brug for og ikke for meget”.

 

Fejl og uheld på elektronik og hvidevarer

Den nye forsikring er skræddersyet familier idet den omfatter al elektronik og alle hvidevarer i husstanden, hvis de ellers opfylder betingelserne omtalt under “Aldersbegrænsning” her nedenfor.

Og selvom Dansk Supermarked står bag, så dækker den alle produkter uanset hvor de er købt.

Så står motoren af i vaskemaskinen eller tabes iPhonen på fliserne, så træder forsikringen til. Dette uden selvrisiko og uden afskrivning i erstatningen, og præmien forbliver den samme bagefter.

 

Aldersbegrænsning

Det der afgør om et produkt er omfattet af forsikringen er dets alder.

Der dækkes:

  • 2 år for mobiltelefoner, tablets, smartwatches o.l.
  • 3 år for computere og relateret udstyr
  • 4 år for TV/lyd, foto og spillekonsoller
  • 5 år for hvidevarer

Dette regnet ud fra købsdato, så husk at gemme kvitteringerne.

Der opereres med en karensperiode for eksisterende produkter i husstanden. Produkter købt før forsikringen blev indgået er først dækket efter 3 måneder fra tegningen.

 

Pris og tilgængelighed

Husets Elektronikforsikring koster kr. 99/måned.

Den kan tegnes online via husetsforsikring.dk. Bemærk dog at senere opsigelse kun kan ske skriftligt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.