Forside Nyheder

Ingen reklamer i Samsung Smart TV lige nu

-
Foto/illustration: recordere.dk
Reklamer on/off i Samsung 2016-modeller TV. Foto/illustration: recordere.dk

I november åbnede Samsung en reklame-plads i deres Smart TV. Nu er den væk igen.

Da Samsung i november åbnede en “reklamekanal” i Smart TV på deres SUHD tv-modeller, der udeblev reaktionerne ikke.

Selvom reklamen ikke var en rigtig reklame, som det kendes fra tilsvarende Samsung TV i andre egne af verden, men derimod en egenreklame i form af en videoguide til at bruge fjernbetjeningen, så var modtagelsen blandet.

Annonce:

Flere fandt det ok at Samsung tændte for den videokanal på plads #1 i menuen. Andre var irriterede over at det var overflødigt fyld i menuen, og så var der dem som meldte ud at hvis det var normen så stod den ikke Samsung på indkøbsseddelen ved næste tv-køb.

På recordere.dk’s Facebook-side var der flest af sidstnævnte (se de kommentarer her).

 

Reklamer på Samsung Smart TV. Foto: recordere.dk
Reklamer på Samsung Smart TV. Foto: recordere.dk

 

Nu er reklamen forsvundet!?

Men selvom Samsung dengang fortalte til Flatpanels DK, at den reklameplads var kommet for at blive, fordi de anså Smart TV som en platform for indhold og tjenester der løbende ville udvikle sig, så er den indlagte videoplads på de populære Tizen TV som model KS7005 og KS8005 i al stidhed forsvundet igen nu.

Om Samsung har skiftet mening om relevansen af de reklamer, eller der blot ikke er noget at reklamere/informere om lige, vides endnu ikke.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.