Forside Nyheder

Netflix annoncerer Luke Cage sæson to og Sense8-premiere

-

lukecagesense8Marvel-fans kan godt sende armene i vejret.

Netflix har besluttet sig for, at vi skal have en sæson mere med super-antihelten Luke Cage. Den blaxploitation-inspirerede superhelte-serie med den modstræbende, skudsikre og superstærke anti-helt har ramt plet med et helt bestemt publikum.

Annonce:

Hvis man er til soul, hip-hop og kulturen i New Yorks Harlem-kvarter, er Luke Cage guf for både øjne og ører. Den langsomt, coole fortællestil er også et dejligt afbræk fra hvad man ellers ser i superhelte-serier.

Hvornår, vi præcist får sæson to at se, vides endnu ikke. Der er både nye sæsoner af ’Jessica Jones’, ’Daredevil’, ’Iron Fist’ og ’The Punisher’ planlagt for 2017 på Netflix, så der er allerede en hel del, der lige skal overstås først.

Samtidig har Netflix sat dato på, hvornår Wachowski-søstrenes provokerende og nyskabende Sense8-serie får premiere. Sæson to af dem ambitiøse serie lander 5. maj, men vi får allerede en forsmag lillejuleaften, hvor en ’Christmas Special’ fra serien kan streames.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.