Forside Nyheder

Stofaejer køber Boxer TV

-

Boxer TV sælges til Energi- og telekoncernen SE, der blandt andet ejer Stofa.

Boxer TV, der står for distribution af tv-kanaler på antenne-tv (det digitale sendenet) sælges. En forretning med 280.000 kunder.

Annonce:

Den nuværende ejer, Teracom Group AB, har valgt at sælge til det sydjydske energi- og teleselskab SE. SE ejer også Stofa.

“TV markedet i Danmark er under markant forandring og konkurrencesituationen er intens for alle markedsaktører. Med købet af Boxer TV vil vi stå endnu stærkere i den konkurrence”, fortæller adm. direktør Niels Duedahl i SE-koncernen.

Hos Boxer TV er der glæde over udsigten til en ny ejer.

“Vi har bygget et stærkt fundament, og det tror vi, det nye ejerskab, og familie-fællesskab med Stofa, vil give os bedre muligheder for at udnytte, til glæde for Boxer og til glæde for forbrugerne”, lyder det fra Ulf Lund, adm. direktør i Boxer TV A/S.

SE ser overtagelsen som en naturlig konsolidering på et konkurrencepræget marked.

“Hvis du vil være konkurrencedygtigog effektiv på tv-markedet, er du nødt til at have en vis volumen. Med Boxer TV får vi ekstra tyngde, som dels giver os endnu bedre muligheder for at levere godt tv til konkurrencedygtige priser og som dels gør det muligt for os, at investere i fremtidens tv-produkt”, forklarer en forventningsfuld Niels Duedahl.

Overtagelsen skal godkendes af konkurrencemyndighederne og den afgørelse ventes i løbet af 2017.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.