Forside Nyheder

Super Mario Run runder 40 mio. downloads

-

Man kan argumentere for, at Super Mario Run er et større hit end Pokémon Go.

Nintendos første mobilspil baseret på en af deres egne karakterer er naturligvis centreret omkring Mario, og har opnået at blive downloadet 40 millioner gange på blot fire dage. Selv i 2016 kan man altså lave et platform-scroller-spil, der kan blive et hit, så længe det sker på smartphones og tablets.

Det skal sammenlignes med Pokémon Go, der var to uger om at nå op på 30 millioner downloads. Det hører dog med til historien, at Pokémon Go ikke var tilgængelig globalt med det samme, sådan som Super Mario Run er, men blev rullet ud langsomt til forskellige regioner.

Til gengæld er Super Mario Run foreløbig kun kommet til iOS – Android-versionen kommer først om kort tid

Tallene kommer fra Nintendo selv, der dog ikke har sagt noget om, hvor mange mennesker, der rent faktisk har betalt for spillet. Det er den begrænsede gratisversion, der er blevet downloadet af så mange mennesker.

Til sammenligning er Pokémon Go også gratis, men hiver penge op fra lommerne på spillerne gennem in-app-køb.

Annonce